fbpx

Avoin työpaikka: apulaisravintolapäällikkö

Avoin työpaikka: APULAISRAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ

Etsimme joukkoomme Kulttuuritehdas Korjaamolle APULAISRAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ, jolla on innostunutta esimiesasennetta sekä vahvaa kokemusta ravintola-alasta.

Talossamme tapahtuu usein ja paljon, vuoden ympäri. Lounas, à la carte, yritystilaisuuksien catering ja kokoustarjoilut, baaritoiminta sekä livekeikat takaavat apulaisravintolapäällikölle monipuolisen ja kiehtovan työympäristön. Kesäisin Korjaamon tunnetaan myös 400-paikkaisesta kesäpihastaan, jossa soi viikoittain livemusiikki.

Odotamme salin apulaisravintolapäälliköltä seuraavaa:
– Hyvä paineensietokyky – nautit, kun ympärillä tapahtuu paljon
– Esimiestaidot ja aito kiinnostus huolehtia henkilökunnasta
– Timanttiset asiakaspalvelutaidot
– Vahva baariosaaminen
– Tulostavoitteisuus ja innostus uusiin ideoihin
– Kokemus tapahtumatuotannosta on plussaa

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen. Lisäksi talomme tarjoaa sinulle monia etuja, joista mielellämme kerromme sinulle lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kulttuuritehdas Korjaamon ravintolapäällikkö Hannele Eskelinen (puh. 0400 459471). Hakemukset CV:ineen sekä palkkatoiveen voi lähettää osoitteeseen hannele.eskelinen@korjaamo.fi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti!

KULTTUURITEHDAS KORJAAMO

Kulttuuritehdas Korjaamolla, tunnelmallisissa Töölön ratikkahallien tiloissa tarjotaan kaupunkilaisille monipuolisia ja kiinnostavia kulttuurisisältöjä, elävää musiikkia sekä erilaisia yritystapahtumia.

Kulttuuritehdas Korjaamon takana toimii Ratikka Group Oy, jonka pääomistaja on markkinointi-, tapahtuma-, lisensiointi- ja matkailualan kotimainen perheyhtiö Livson Group. Muut neljä omistajatahoa ovat elokuva- ja televisioalan ammattilainen sekä Red Carpet-festivaalikokonaisuuden perustaja ja taiteellinen johtaja Antti Luusuaniemi, sarjayrittäjä ja mediapersoona Jaajo Linnonmaa, monialayrittäjä Wille Niinistö sekä Helsingin ravintolakulttuurin innovatiivinen kehittäjä ja pitkän linjan yrittäjä Kim Heiniö.