fbpx

Avoin työpaikka: KOKKI

Korjaamo Baari & Keittiö

Avoin työpaikka:

KOKKI 

Kulttuuritehdas Korjaamolla, tunnelmallisissa Töölön ratikkahallien tiloissa tarjotaan kaupunkilaisille monipuolisia ja kiinnostavia kulttuurisisältöjä, elävää musiikkia sekä erilaisia yritystapahtumia. Korjaamo on saanut syksyllä 2020 uudet omistajat, jotka ovat käynnistäneet kokonaisvaltaisen uudistuksen, jonka tavoitteena on kehittää kaikilta toiminnoiltaan kaupungin mielenkiintoisinta ja palveluiltaan poikkeuksellisen laadukasta kohtaamispaikkaa mukaan lukien ravintolatoiminnan. Talomme on auki ympäri vuoden ja lähes jokaisena päivänä.

Haemme positiivisella asenteella varustettua KOKKIA joukkoomme täydentämään keittiön tiimiämme. Teet työsi sydämellä, sinulla on intohimo hyvään ruokaan ja haluat antaa oman panoksesi ravintolamme kehittämiseen. Talossamme tapahtuu usein ja paljon, joten pääset kokkina työskentelemään todella monipuolisissa keittiön työtehtävissä valmistaen päivästä riippuen lounasta, à la carte -annoksia, yritystilaisuuksien catering-tarjoiluja tai kokoustarjoiluja. Kylmäkköosaaminen katsotaan ehdottomasti eduksi. Työ on monipuolista yhdessä tekemistä, jossa jokaisen työpanoksella on suuri merkitys.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, reippautta, joustavuutta sekä vähintään perustaitoja keittiötyöhön. Otamme mielellämme vastaan niin vastavalmistuneen kokin kuin kokeneemman konkarin, jolloin työnkuva määräytyy valittavan henkilön osaamistason mukaan.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen, ja talomme tarjoaa sinulle monia etuja, joista mielellämme kerromme sinulle lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kulttuuritehdas Korjaamon ravintolapäällikkö Hannele Eskelinen (puh. 040 350 9922). Hakemukset CV:ineen voi lähettää osoitteeseen hannele.eskelinen@korjaamo.fi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti!