fbpx

Avoin työpaikka: Kokki / kylmäkkö

Kulttuuritehdas Korjaamon ravintola etsii kokkia / kylmäkköä

Kulttuuritehdas Korjaamolla, tunnelmallisissa Töölön ratikkahallien tiloissa tarjotaan kaupunkilaisille monipuolisia ja kiinnostavia kulttuurisisältöjä, elävää musiikkia sekä erilaisia yritystapahtumia. Meillä on tunnelmallinen ravintola, viehättävä kesäpiha, ainutlaatuiset tapahtumatilat, sekä Töölön paras ja ainoa elokuvateatteri Korjaamo Kino. 

Haemme nyt joukkoomme positiivisella asenteella varustettua KOKKIA/KYLMÄKKÖÄ, jolla on intohimo hyvään ruokaan ja hyvä paineensietokyky. Talossamme tapahtuu usein ja paljon, joten pääset kokkina työskentelemään monipuolisissa keittiön työtehtävissä. Kulttuuritehdas Korjaamolla toteutat bistrohenkistä à la carte ruokaa, syksystä kevääseen lounaita arkisin sekä erilaisia catering-tarjoiluja tapahtumiin. Työ on monipuolista tiimityöskentelyä, jossa jokaisen työpanoksella ja yhteistyötaidoilla on iso merkitys.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta sekä vähintään keittiön perustaitoja. Otamme mielellämme vastaan niin vastavalmistuneen kokin kuin kokeneemman alan konkarin, jolloin työnkuva määräytyy valittavan henkilön osaamistason mukaan.

Tarjoamme:

  • luovan ja tapahtumarikkaan työympäristön
  • mukavan ja osaavan tiimin
  • Korjaamon keikoille ja muihin yleisötapahtumiin sekä Kinoon vapaa pääsy kahdelle
  • hyvä työterveyshuolto
  • Livson Group -konsernin etuja, mm. Muumimaailmaan

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työsuhde alkaa 15.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Lähetä hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi 8.8.2022 mennessä osoitteeseen rekry@korjaamo.fi. Haastattelemme jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti! 

Lisätietoja tehtävästä antaa Kulttuuritehdas Korjaamon ravintolapäällikkö Hannele Eskelinen (puh. 040 350 9922) 18.7. lähtien, sekä 14.-15.7. välisenä aikana apulaisravintolapäällikkö Jonathan Karvonen (puh. 044 366 1994).