fbpx

Avoin työpaikka: Keittiömestari

Kulttuuritehdas Korjaamon ravintola etsii keittiömestaria

Kulttuuritehdas Korjaamolla, tunnelmallisissa Töölön ratikkahallien tiloissa tarjotaan kaupunkilaisille monipuolisia ja kiinnostavia kulttuurisisältöjä, elävää musiikkia sekä erilaisia yritystapahtumia. Meillä on tunnelmallinen ravintola, viehättävä kesäpiha, ainutlaatuiset tapahtumatilat, sekä Töölön paras ja ainoa elokuvateatteri Korjaamo Kino. 

Kaipaamme keväällä 2021 uusittuun ravintolaamme  idearikasta ja innostavaa  KEITTIÖMESTARIA! Jos olet hyvä tyyppi, hallitset useita kokonaisuuksia kerralla ja nautit kun saat asiakkaan hyvälle tuulelle, tämä voisi olla sinun tuleva työpaikkasi. Pääset mukaan tiimiimme luomaan uusia konsepteja ja kehittämään Korjaamon ravintolatoimintaa uudelle tasolle.

Keittiömestarin tärkeimpiä tehtäviä on ylläpitää ruuan laatua, kehittää ruokatuotteita ja catering-konsepteja sekä niiden kannattavuutta, ja vastata keittiön päivittäisestä toiminnasta. Kulttuuritehdas Korjaamolla toteutat bistrohenkistä à la carte ruokaa iltaisin, lounaita arkisin sekä erilaisia catering-tarjoiluja tapahtumiin. Keittiömestarin tärkein työpari on ravintolapäällikkö, joka toimii tukena ja lähimpänä esimiehenä. Keittiömestarina työskentelet ja johdat keittiötä sujuvasti ja toisia kannustavasti, pitäen huolta laadusta ja tuloksellisuudesta. Osaat johtaa keittiötä ja tiimiäsi, sekä suunnitella ja toteuttaa maistuvia ruokia ammattitaidolla ja positiivisella, tekevällä otteella.

Arvostamme:

  • myönteistä ja ennakkoluulotonta asennetta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä
  • paineensietokykyä
  • tulosvastuullista keittiön johtamista
  • intohimoa hyvään ruokaan

Tarjoamme:

  • luovan ja tapahtumarikkaan työympäristön, jossa pääset itse vaikuttamaan ravintolakonsepteihin ja toiminnan kehittämiseen
  • mukavan ja osaavan tiimin, johon on mahdollista tuoda uusia osaajia lisää
  • Korjaamon keikoille ja muihin yleisötapahtumiin sekä Kinoon vapaa pääsy kahdelle
  • hyvä työterveyshuolto
  • Livson Group -konsernin etuja, mm. Muumimaailmaan

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työsuhde alkaa 15.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Lähetä hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi 2.8.2022 mennessä osoitteeseen rekry@korjaamo.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti! 

Lisätietoja tehtävästä antaa Kulttuuritehdas Korjaamon ravintolapäällikkö Hannele Eskelinen (puh. 040 350 9922) 18.7. lähtien, sekä 14.-15.7. välisenä aikana apulaisravintolapäällikkö Jonathan Karvonen (puh. 044 366 1994).