Korjaamo Insight
Logga in eller Registrera dig to leave a comment

Kulttuuritehdas Korjaamolle uusi toimitusjohtaja

| 03.01.2017 - 08:29
|
Share

Sara Norberg aloittaa 1.3.2017 Kulttuuritehdas Korjaamon toimitusjohtajana.  Norberg on pitkän linjan elokuva-alan ammattilainen, joka on viimeiset kuusi vuotta työskennellyt Helsinki International Film Festival – Rakkautta & Anarkiaa ry:n toiminnanjohtajana. 

Norbergin uran aikana festivaali on kasvanut yli 60 000 kävijän tapahtumaksi ja vahvistanut asemaansa Suomen merkittävimpänä elokuvatapahtumana muun muassa valtakunnallisen R&A-kiertueen myötä. Norbergin johdolla yhdistys on laajentanut toimintaansa myös kansainvälisesti ja festivaalin yhteyteen on perustettu elokuva-alan kansainvälinen myynti- ja markkinointitapahtuma Finnish Film Affair. 

”Olen erittäin otettu ja innoissani tilaisuudesta päästä jatkamaan perustaja Raoul Grünsteinin jalanjäljissä yhtä Suomen hienointa kaupunkikulttuurin keskittymää. Viimeaikaisten investointien ja motivoituneen henkilökunnan myötä Korjaamolla menee paremmin kuin koskaan. Oma tavoitteeni on kehittää Korjaamon toimintaa ja asemaa sekä sisällöllisesti että liiketoiminnallisesti. Näen Korjaamon vahvuutena monipuolisen kulttuuriosaamisen ja liiketoiminnan yhdistämisen,” sanoo vastavalittu toimitusjohtaja Norberg.

”Sara Norbergin kokemuksessa yhdistyy laaja elokuva-alan tuntemus, kulttuuritoiminnan pitkäjänteinen kehittäminen sekä vankka tuotanto-osaaminen. Saran energioilla Korjaamon toimintaa näillä alueilla voidaan varmasti kehittää. Kun oma aikani on viime vuosina jakautunut useisiin eri hankkeisiin, on hienoa saada Korjaamolle toimitusjohtajaksi huipputyyppi, joka vie toimintamme seuraavalle tasolle,” toteaa nykyinen toimitusjohtaja Raoul Grünstein.  

”Yhteisöllisen kaupunkikulttuurin edistäminen profiloi jatkossakin Korjaamon toimintaa. Tulevaisuudessa Korjaamolla voisi olla enemmän Rautatientorin Jääpuiston kaltaisia hankkeita, jotka tuottavat sisältöä kaikkien Helsingissä liikkuvien elämään. Näen myös paljon potentiaalia eri toimijoiden kanssa tehtävässä yhteistyössä”, Norberg vinkkaa.

Korjaamon perustaja ja nykyinen toimitusjohtaja Raoul Grünstein siirtyy emoyhtiö Töölö Urbanin toimitusjohtajaksi Norbergin aloittaessa. Töölö Urban on keväällä 2016 perustettu kaupunkielämän hankkeita kehittävä konserni. Kokonaisuuteen kuuluvat Korjaamon lisäksi joulukuussa menestyksekkään joukkorahoituskampanjan päättänyt merikylpylä Allas Sea Pool sekä Rautatientorin Jääpuisto.

Kommentarer