Korjaamo Insight
Kirjaudu tai Rekisteröidy jättääksesi kommentin

Emma Salokoski, Siiri Nordin, Manu Laudic, Joose Keskitalo ja Diplomatic Cocktail Party Band Leonard Cohen -muistokonsertissa

| 24.04.2017 - 12:24
|
Share

LEHDISTÖTIEDOTE                       
24.4.2017
Vapaa julkaistavaksi: Heti 

TRIBUTE TO LEONARD COHEN 
Perjantai 28.4.2017 klo 20:00
Kulttuuritehdas Korjaamo, Vaunusali, Töölönkatu 51 a-b, 00250 Helsinki

Tribute To Leonard Cohen –muistokonsertin vierailevina solisteina nähdään Emma Salokoski, Siiri Nordin, Manu Laudic ja Joose Keskitalo. Luvassa on laaja läpileikkaus Cohenin tuotannosta 60-luvun lopulta aina viime vuoteen saakka. Ohjelmassa on tuoreita sovituksia rakastetuista ja paljon soitetuista klassikoista sekä myös vähemmän tunnetuista lauluista. Inspiraationa tribuutille toimii Cohenin nöyryys ja luovuus yhtenä populaarikulttuurin suurena vaikuttajana sekä hänen monipuolisuutensa ja muuntautumiskykynsä artistina ja lauluntekijänä.

Konsertin konsepti syntyi intohimoisten Cohen-kuuntelijoiden Sami Oksasen ja Anton Salokosken ideasta, jonka ympärille koottiin nopeasti ystäväpiiristä ja soittokavereista illan housebändi Diplomatic Coctail Party Band. Lavalle haluttiin sielukkaita ja taitavia tulkitsijoita, joista jokainen toisi lauluihin oman persoonallisen äänensä ja Joose, Emma, Manu ja Siiri lupautuivatkin heti mukaan. Alkuperäinen idea pienestä ja intiimistä tilaisuudesta koki prosessin edetessä muodonmuutoksen suuremmaksi spektaakkeliksi ja vilkkaan lipunmyynnin vuoksi konsertti siirrettiin Korjaamon Vintiltä tilavaan Vaunusaliin.

Emma Salokoski on eturivin solisti ja kuoronjohtaja, musiikin ja laulutaiteen syvällinen kokija ja tuntija, joka tällä hetkellä keikkailee muun muassa kitaristi Jarmo Saaren sekä huipputason jazzkvartetin Ilmiliekin kanssa. Siiri Nordin tuli tunnetuksi vuosituhannen alussa Killer-popyhtyeen keulakuvana ja on sen jälkeen kulkenut omia polkujaan pop-rock-laulajana ja –lauluntekijänä, nyt muun muassa Leavings-Orkesterin solistina. Pariisilais-helsinkiläinen laulaja-kitaristi Emmanuel ”Manu” Laudicin sävykäs ja taipuisa ääni tunnetaan parhaiten Eva&Manu –popduosta. Joose Keskitalon nyrjähtäneet sanoitukset ja kolkko soundi on noteerattu laajalti ja ei liene liikaa sanoa, että kyseessä on yksi tämän hetken persoonallisimmista visionääreistä musiikin saralla. Diplomatic Cocktail Party Bändissa soittavat ja laulavat Pete Korhonen, Merianna Luoma, Sami Oksanen, Laura Salokoski ja Anton Salokoski.

Lisätietoja:
Laura Salokoski, lmkivikoski [at] gmail [dot] com, 040-5073708 (pressiliput, kuvat, lisätiedot)
Timo Haapanen, Korjaamon musiikkiohjelmapäällikkö, timo [dot] haapanen [at] korjaamo [dot] fi, 050-5824754

Tapahtuma Facebookissa
Tapahtuma Korjaamon sivuilla
Liput Tiketistä

Kommentit