Professionals
Kirjaudu tai Rekisteröidy jättääksesi kommentin

Allas Sea Pool hakee Operations Manageria

Korjaamo | 25.01.2017 - 15:50 - 19.02.2017 - 23:59
|
Share

Helsinki Allas Oy on avannut kelluvan merikylpylän, Allas Sea Poolin, Helsingin sydämeen vuonna 2016. Altaalla uidaan, saunotaan, syödään ja harrastetaan liikuntaa sekä kulttuuria ympäri vuoden. Kesäksi 2017 Allas laajenee täyteen mittaansa, kun uusia kahvila- ja ravintolapalveluita sekä Itämerikeskuksen sisältävä päärakennus valmistuu. 

Avomerelle ja Kauppatorille avautuvan kattoterassin myötä Allas on uusi näköalapaikka ja puutarhamainen keidas eteläisimpään merenrantaamme. Se on maa- ja merialueineen lähes hehtaarin kokoinen pala kaupungin keskustaa. Altaalle mahtuu kerralla 3 500 henkilöä, joka mahdollistaa jopa 10 000 kävijää päivässä. 

Haemme nyt Allas Sea Pool merikylpylään vakituiseen työsuhteeseen

Operations Manageria

Tarjoamme asiakkaillemme ainutlaatuisen rantapäivän keskellä kaupunkia. Vuonna 2016 Altaalla kävi kolmessa kuukaudessa 48.000 uimaria ja saunojaa. Tänä vuonna Altaalla tulee arviomme mukaan vierailemaan noin 180.000 henkilöä. Tehtävänäsi on johtaa merikylpylämme Sauna- and Swimming Services -liiketoimintayksikköä. 

Vastuullasi on Allas Sea Poolin päivittäistoiminnan suunnittelu, organisointi ja sen jatkuva kehittäminen. Tavoitteenamme on positiivisen asiakaskokemuksen maksimointi. Positiivinen asiakaskokemus muodostuu asiakaspalvelun sujuvuudesta, tilojen toimivuudesta ja siisteydestä sekä ennen kaikkea siitä fiiliksestä, jota Allas sykkii. Rakennamme johdettavaksesi yhdessä noin 30 henkilön tiimin, joka koostuu uimavalvojista, lipunmyyjistä, vuoropäälliköistä, siivoushenkilöistä ja kesätyöntekijöistä. Osan palveluista ulkoistamme, jolloin oman henkilöstön lisäksi vastuullasi ovat myös sopimussuhteet yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Yhtiön muut liiketoiminnan alueet ovat yritys-, ravintola- ja vapaa-ajan palvelut sekä tapahtumat. Tulet osaksi Altaan tiimiä, jossa koko henkilökunta tekee tiivistä yhteistyötä. Toivomme sinusta innostavaa esimiestä, jota tuloksellisuus ohjaa vahvasti.

Edellytämme:

Soveltuvaa koulutusta ja kokemusta tulosvastuullisesta esimiestyöstä
Näyttöjä onnistumisista vaativissa hankkeissa
Tarkkuutta ja huolellisuutta
Oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä, paineensietokykyä ja hyvää kommunikointia
Vastuullista ja käytännöllistä otetta työhön sekä hyvää asiakaspalveluasennetta
Kielitaitovaatimuksena hyvä englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi

Tarjoamme:

Työn pääkaupunkiseudun merkittävimmässä uudessa kaupunkikulttuurikohteessa
Mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä asiakkaita
Ainutlaatuisen työympäristön ja loistavat työkaverit

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 19.2. mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry [at] allasseapool [dot] fi.

Mikäli haluat kysyä työtehtävästä, otathan yhteyttä tiistaina 7.2. klo 11-13 tai keskiviikkona 15.2 klo 10-12; toimitusjohtaja Timo Metsälä / 044 0512 867.

Kommentit