Korjaamo Insight
Kirjaudu tai Rekisteröidy jättääksesi kommentin

Kulttuuritehdas Korjaamolle haetaan uutta toimitusjohtajaa

| 20.10.2016 - 15:37
|
Share

Kulttuuritehdas Korjaamo on vuonna 2004 perustettu kaupunkikulttuurin kasvuyritys. Yhtiö on toimialansa edelläkävijä, jonka keskeinen kilpailutekijä on kulttuuriosaamisen yhdistäminen liiketoimintaan. Korjaamo tuottaa vuosittain 300 kulttuuritapahtumaa ja 400 yritystapahtumaa. Sisältöalueidensa musiikin, elokuvan, teatterin, puheohjelman sekä markkinoiden lisäksi Korjaamolla on monipuolista ravintola- ja tilapalvelutoimintaa. 

Kulttuuritehdas Korjaamo on osa Töölö Urban Oy:tä. Töölö Urban Oy on keväällä 2016 perustettu konserni, joka kehittää kaupunkielämän hankkeita. Kokonaisuuteen kuuluvat Korjaamon lisäksi Kauppatorin kupeeseen juuri avattu Allas Sea Pool sekä Rautatientorin Jääpuisto. 

Töölö Urbanin toiminnan laajentuessa haemme Kulttuuritehdas Korjaamolle uutta 

TOIMITUSJOHTAJAA

Korjaamon liikevaihto koostuu pääosin kolmesta osa-alueesta: ohjelmatoiminnasta, ravintolatoiminnasta sekä yrityspalveluiden myynnistä. Liikevaihto on noin 4,5 miljoonaa euroa vuodessa. Vakituista henkilökuntaa on 20, ja henkilötyövuosia osa-aikaiset mukaan lukien 36.

Hakijalta odotamme liiketoimintaosaamista ja omakohtaista kosketusta kaupunkikulttuuriin. Kokemusta esimiestyöstä ja asiakkaiden ymmärtämisestä tarvitaan. Toivomme myös näyttöjä onnistumisista hyvissä ja vaativissa hankkeissa. Odotamme itseohjautuvuutta ja tiimihenkisyyttä, kokonaisuuksien hahmottamista ja silmää yksityiskohdille. Olethan sielultasi yrittäjä, sillä sitä tulemme kysymään.

Saat itsenäisessä tehtävässäsi näköalapaikan tuoreimpaan kaupunkikulttuuriin ja merkityksellisiin kehityshankkeisiin. Tehtävä on vakituinen, kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Innostuitko? Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 6.11.2016 mennessä osoitteeseen rekry [at] korjaamo [dot] fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Töölö Urbanin toimitusjohtaja Raoul Grünstein, p. +358 40 546 5630, 27.10. klo 16-18 ja 2.11. klo 16-18.

Kommentit