Korjaamo Insight
Kirjaudu tai Rekisteröidy jättääksesi kommentin

Töölö Urban Oy hakee talous- ja hallintoassistenttia

| 15.09.2016 - 14:15
|
Share

Töölö Urban Oy on kaupunkikehitys- ja sijoituskonserni, joka kehittää kaupunkielämän hankkeita. Konserniin kuuluvat Töölössa sijaitseva Kulttuuritehdas Korjaamo ja Katajanokalle juuri avautunut Allas Sea Pool. Haemme nyt iloiseen joukkoomme aikaansaavaa ja oma-aloitteista talous- ja hallintoassistenttia. 

Työnkuvasi muodostuu pääosin seuraavista tehtävistä:
-Ostoreskontra: tiliöinti ja laskukierto
-Myyntireskontra: laskutus, saamisten seuranta
-Maksuliikenne: ostoreskontran laskujen maksu
-Kirjanpidon avustavat tehtävät: avustaminen selvitystöissä, jaksotukset
-Täsmäytykset

Ensisijaisesti työaikasi kuluu talousasioihin, lisäksi työhön kuuluu avustamista hallinnollisissa tehtävissä, arkistointia ja muuta yleistä konttorityötä.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on muutaman vuoden työkokemus taloushallinnon parissa ja soveltuva koulutus. Toivomme, että olet tarkka, yhteistyökykyinen ja olet kyvykäs toimimaan hektisissä tilanteissa. Sinulla on kokemusta taloushallinnon järjestelmistä, kokemus Netvisorista etu. Omaat hyvät kommunikointitaidot ja sydämesi sykkii kaupunkikulttuurille. 

Tarjoamme sinulle näköalapaikan Suomen ainoassa kaupunkikehitykseen erikoistuneessa konsernissa, loistavat työkaverit ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:n palkkatoiveineen pian osoitteeseen elina.nurmi(a)korjaamo.fi, kuitenkin viimeistään 30.9.2016. Voit myös soitella ja kysellä työtehtävästä ke 21.9. klo 12-14, pe 23.9. klo 12-14 ja ti 27.9. klo 12-14 numerosta 0405901742/Elina Nurmi, Controller

Kommentit