TippaT

TIPPA-T, KINGFISH, VERSACE HENRIK, SLIM MILL 13.5.

13.05.2017 - 21:00
Music
|
Share


Korjaamolla nähdään kova kattaus suomiräpin tulevaa sukupolvea. Mukana ajankohtaisimmat nimet Tippa-T:stä YouTube-sensaatio Slim Milliin!

Suomitrapin kultakurkku Tippa-T on takonut viime vuodet PME Recordsin tallissa hittejä solkenaan. Suurimpia osumia viime aikoina ovat, Irwin Goodmanista inspiraation saanut Ei Tippa tapa, Stadin yössä viilettämisestä ammentava Isol kirkol sekä Pete Parkkosen kanssa tehty Lujaa. Näiden ohessa Tippa-T on julkaissut myös rosoisempia kipaleita, kuten taannoinen Mayhem, jossa Eevil Stöö on mukana vierailemassa.

Koko Kesä EP:llään kultalevyn ansainnut Kingfish on tunnettu energisistä livevedoistaan. Suomiräpin uuden sukupolven kirkas tähti on reilun vuoden ajan lumonnut kuulijat hittibiiseillään Tonni, Koko Kesä ja Pakko flexaa, joiden kuulemiselta räpin seuraajat eivät ole voineet välttyä. 2017 tuo takuulla mukanaan uutta Kingfish-materiaalia, joten nyt on hyvä aika tarkastaa Kingfishin livekunto!

MARBLEGANGin Versace Henrik on räpmaailman villein ja viilein uusi tulokas! Taannoisella D.R.E.A.M -klubikeikallaan kuulijat hurmannut Versace Henrik luottaa musiikissaan eteerisiin biitteihin, post-internet-estetiikkaan sekä rivoihin riimeihin. Nuoren tulokkaan live-esiintyminen on mukaansatempaavaa katseltavaa ja rönsyilevyydessään kaunista kuultavaa.

YouTube-videoillaan mainetta niittänyt Slim Mill nähdään harvinaisella soolokeikalla. Musiikkivideoita ahkerasti pudotellut Slim Mill on voittanut kuulijat puolelleen lievästi sanottuna erikoisella meiningillään. Suurelle yleisölle vielä tuntemattomalla Slim Millillä on suosituimmilla videoillaan jopa yli sata tuhatta näyttökertaa ja herran keikka onkin varmasti spektaakkeli vertaansa vailla.

Lauantai 13.5.2017
TIPPA-T
KINGFISH
VERSACE HENRIK
SLIM MILL
Ovet 21.00
K-18
Korjaamo, Vaunusali / Töölönkatu 51 A, 00250 Helsinki

www.facebook.com/kikkomanne
www.facebook.com/Kingfish-548582991971412
www.facebook.com/VersaceHenrik
www.facebook.com/Slimill

Lisätietoja
Aika : 13.05.2017 - 21:00

Liput ennakko 11€ sis. tiketin palv.maksu / ovelta 13€
Korjaamolaiset 10€ sis. tiketin palv.maksu / ovelta 12€

Eteispalvelumaksu 3€

Tiketti www.tiketti.fi,
Puh. 0600 11616 (1,69€/min+pvm)
Kommentit