Päiväkirjaklubi

PÄIVÄKIRJAKLUBI

28.04.2018 - 20:00
26.05.2018 - 20:00
Theatre
Talks
|
Share


22.11.1994 “Yo! Kevytsavuke! Okej. En ole enää kimpassa Kiman kanssa. Olen edelleen jotenkinpäin siihen kusessa, mutta sitä ei saa tunnustaa. Mitäs nyt sitten kertoisin? Juu.. Minä ja Milla ei olla oikeastaan kovin hyviä frendejä, tuskin ollenkaan. Ainut kenestä se välittää on KOLTSU. Koltsu teki sitä.. Arvatkaa mitä Koltsu sano.. Koltsu.. Koltsu.. Kyrsii pikkuhiljaa. No, ei paniikkia. Parhaita ystäviä menee ja tulee. Ja itku. Mix mä tällaista selitän. Joo mutsi ja Harri suunnittelee ens kesäx matkaa jonnekin etelään. JEE! Vittu ku vituttaa. Hyvällä onnella mulla on silloin kiva kundikaveri ja taas saan joka ilta potea HILLITÖNTÄ ikävää.”  Pätkä Eeva Vekin päiväkirjasta

Jokainen meistä on ollut nuorena nolo. Kaikkein noloimmat meistä eivät koskaan voi unohtaa nolouttaan, sillä he kirjoittivat päiväkirjaa, eivätkä tajunneet hävittää sitä ennen kuin sille kertyi tunnearvoa.

Päiväkirjaklubilla nämä nyt jo aikuisiksi varttuneet itsetietoiset murheenkryynit jakavat nolot kirjoituksensa yleisölle. Merkinnät ensirakkauksista, vanhemmista ja nuoruuden ahdistuksista ovat paitsi liikuttavia ja traagisia myös käsittämättömän hauskoja, kun ne kuulee entisen nuoren lukemana.

Päiväkirjaklubi on myötähäpeää, naurua ja ennen kaikkea tunnistettavia tunteita siltä ajalta, kun kuvittelit, että olet ajatuksiesi kanssa täysin yksin – mutta kyllä me olimme kaikki siellä. Klubilla luetaan paitsi päiväkirjamerkintöjä myös rakkauskirjeitä ja kouluaineita. Mitä nolompaa, sen parempaa. Samaistuminen ja yhteenkuuluvuuden tunne on parhaimmillaan noussut hurmokseksi näillä klubeilla.

Ensimmäinen Päiväkirjaklubi järjestettiin Helsingin Kulttuuritehdas Korjaamolla joulukuussa 2014 loppuunmyydylle katsomolle ja siitä lähtien päiväkirjoja on luettu Korjaamolla tasaiseen tahtiin.

Klubia pyörittää kaksi koomikkoa: Risto Koo Järvinen, joka on (valitettavasti) kirjoittanut päiväkirjoja koko ikänsä ja Eeva Vekki, jota hävettää joka kerta nousta lavalle omien päiväkirjojensa kanssa.

Mukaan Päiväkirjaklubille?
Onko sinulla teiniaikaisia päiväkirjoja, kouluaineita, runoja tai muuta tekstiä tallessa? Ovatko ne todella noloja tai suorastaan hävettäviä? Mahtavaa!

Tule lukemaan niitä Päiväkirjaklubille yleisön eteen. Takaamme että kokemus on upea. Ota yhteys pikimmiten: paivakirjaklubi [at] gmail [dot] com

2018
31.3. - Kulmasali
28.4. - Kulmasali
26.5. - Vintti

Lisätietoja
Paikka : Korjaamo, Vintti, Töölönkatu 51, 00250 Helsinki
Aika : 28.04.2018 - 20:00
26.05.2018 - 20:00

Liput ennakkoon ja ovelta 15 €
Korjaamolaiset 13,50 €

Hinnat sisältävät Tiketin palvelumaksun 1,50 €

Tiketti www.tiketti.fi,
Puh. 0600 11616 (1,69€/min+pvm)
Kommentit