YO ZEN
YO ZEN
YO ZEN
Freya Design
Freya Design
Freya Design

Korjaamon pop up -kauppa: YO ZEN + FreiaDesign

17.04.2014 - 11.05.2014
Pop up
|
Share


YO ZEN ja FreiaDesign Korjaamon pop up -kaupassa

YO ZEN on kahden arkkitehdin perustama oululainen design-studio. Asusteita suunnittelevan studion designfilosofia on, että tuotteet saavat olla aikaan sidottuja ja “in”, mutta niiden tulee samalla olla niin huolellisesti mietittyjä, että ne kestävät aikaa.
 
Englannin kielellä äännettynä YO ZEN kuulostaa suomen kielen sanalta joutsen. Suomen kansallislintu onkin ollut koko konseptin innoittajana. "Viime talvena ruokimme Oulujoelle talveksi asumaan jääneitä haavoittuneita joutsenia, Jensiä ja Tildaa kolmenkymmenen asteen pakkasilla. Heidän selviytymistarinansa vaikutti meihin, ja halusimme nimetä tuotemerkkimme heidän mukaansa."
-Paula Kouri & Kate Hulkkonen

FreiaDesign tekee uniikkeja tekstiilikoruja ja asusteita kierrätysmateriaaleista. Tekstiilit saavat uuden elämän vapaalla konekirjonnalla ja niistä valmistuu upeita korva-, ranne- ja kaulakoruja. Vaatteesta, huivista tai kangastilkusta syntyy jotain aivan uudenlaista.

"Luonto ja erityisesti metsä ovat minulle tärkeitä inspiraationlähteitä. Metsä on aina ollut minulle paikka, jossa voin rentoutua ja ihmetellä maailmaa lapsenomaisesti. Minulle metsä on pyhä paikka, siellä tunnen rauhaa ja voin aistia ajan pysähtyneen. Siellä ei ole tarvetta olla ajan tasalla siitä mitä maailmassa tapahtuu tai olla saavutettavissa. Metsänhenki ja minä. Siinä kaikki."
-Frida Koskimies

17.4.–11.5.
Korjaamon pop up -kauppa:
YO ZEN & FreiaDesign

Avoinna Korjaamon aukioloaikoina
Ma–pe 9–19, la 11–19 ja su 11–17

Lisätietoja
Paikka : Kultturitehdas Korjaamo
Aika : 17.04.2014 - 11.05.2014
Kommentit