Korjaamon pop up -kauppa: Designpassi

07.02.2014 - 09.03.2014
Pop up
|
Share


Designpassi pop up -kauppa Korjaamolla 7.2.-9.3.2014

Designpassi pop up -kauppa esittelee suomalaisiin designyrityksiin monipuolisia etuja tarjoavassa Designpassissa mukana olevia yrityksiä. Nyt ensimmäistä kertaa ilmestyvän Designpassi-vihkosen tavoitteena on kannustaa ihmisiä sijoittamaan kotimaisiin laatutuotteisiin ja tutustuttaa suunnittelunystävät uusiin kiehtoviin tekijöihin. Designpassi 2014 sisältää yli 40 etua kotimaisilta designyrityksiltä, joista noin puolet tulee helsinkiläisiltä kivijalkaputiikeilta ja noin puolet verkkokaupoilta.

Designpassin yrityksistä Korjaamolla nähdään Design Domi, EDEL City, Herné, Limbo Boutique, MAKEEdesign, Melli EcoDesign ja titiMadam. Lisäksi mukana on Bellerina Design.

Design Domin laadukkaiden ja uniikkien korujen inspiraationlähteinä ovat kauneus ja ympäröivä maailma. Eettisiin tuotteisiin keskittyvä EDEL City taas tarjoaa kierrätetystä materiaalista tehtyjä ekoluksustuotteita, ja Herné valmistaa laukkuja ja muita ihania asusteita suosien herkullisia yksityiskohtia ja kierrätysnahkaa. Limbo Boutique esittelee pienten ja kiinnostavien suomalaisten designmerkkien tuotteita, joista parhaat palat nähdään Korjaamolla.

Karkkipussukoistaan tunnettu MAKEEdesign toivottaa kevään 2014 tervetulleeksi muhkein kierrätysnahkakukkasin ja näyttävin laukkukoruin. Melli EcoDesign on ekologinen lastenvaatemerkki, jonka tuotteet tehdään luomupuuvillasta. Värikkäistä eläinkoruistaan tunnettu titiMadam on todiste siitä, että huumorilla ja yksinkertaisuudella saadaan aikaan upeita tuotteita. Bellerina Designin korut ovat boheemia luksusta, jossa yhdistyy menneisyyden kaiku ja romantiikankaipuu.

Designpassi pop upissa on tietenkin myynnissä myös itse Designpassi. Passin edut eivät ole voimassa pop upissa, mutta sen opastamana löytyvät Helsingin mielenkiintoisimmat ajankohtaista suunnittelua tarjoavat putiikit ja persoonallisimmat nettikaupat.

Designpassi pop up -kauppa tarjoaa monipuolisen katsauksen kotimaiseen designiin ja varsinkin koru- ja asustesuunnitteluun. Osa mukana olevista tekijöistä on jo saavuttanut vahvan aseman kotimaisella designkentällä ja osa on aivan uusia, nousevia tekijöitä. Kauppa kiteyttääkin Designpassin idean osuvasti. Tarjolla on myös paljon uniikkituotteita, joita et saa mistään muualta. Tervetuloa tekemään löytöjä ja hakemaan piristystä talven keskelle!

 

Lisätietoja
Paikka : Kulttuuritehdas Korjaamo, Töölönkatu 51
Aika : 07.02.2014 - 09.03.2014
Ota yhteyttä :

Pop up -kauppa on avoinna Korjaamon aukioloaikoina ma–pe 9–19 ja la–su 11–17.

Kommentit