Aarnikotkat, Aivovuoto, IBE Kulttuuritehdas Korjaamo 29.3.

AARNIKOTKAT, AIVOVUOTO, IBE 29.3.

29.03.2018 - 21:00
Music
|
Share


Sun lempipoikabändi, Aarnikotkat, julkaisee seuraavan EP:nsä 23. maaliskuuta ja julkkareita vietetään kiirastorstaina 29. maaliskuuta Helsingin Korjaamolla. Heinäkuussa 2017 debyyttilevynsä “Kotka on Kotka” julkaissut Aarnikotkat on viettänyt aikaa klubeilla, ja ammentanut vaikutteita yökerhon tahmasista lattioista uuden julkaisun soundeihin. Aarnikotkien lisäksi julkkareita tähdittää suomiräpin mystiset fakiirimiehet, Aivovuoto sekä todella kovassa nousussa oleva IBE.

AARNIKOTKAT
Helsinkiläinen rap-yhtye Aarnikotkat muodostuu viidestä MC:stä (Rumilus, Carlito, Leo G, MC Pösö & Santana), jotka vuonna 2011 kantoivat kaiuttimen puistoon ja ottivat vapaatyylit haltuunsa. Siipivälin kasvaessa tekeminen konkretisoitui ja kaduilla alettiin huhuilla mystisen hybridiolennon perään.
Sittemmin Aarnikotkat a.k.a. SunLempiPoikabändi ovat seikkailevat rapin eri alalajien parissa, sekoittaen ja yhdistäen niitä. Aarnikotkien valttikortteja ovat päätähuimaava lavashow, poikaimaisen härskit freestylet, ja tiukat yhteistuplaukset.

AIVOVUOTO
Aivovuoto koostuu tuottajaveljeksistä Visasta ja Miosta (K.V.N & LOBO) sekä räppäri Matista, a.k.a. Jodarok (Kemmuru). Yhtye julkaissut neljä pitkäsoittoa joista viimeisin ”Dötöx” näki päivänvalon 2017 lokakuussa. Aivovuoto on työskentelytavaltaan sessiobändi, ja musiikki syntyy omassa Studio TÖI:ssä Herttoniemessä. Yleensä ensin tulee veljesten tausta, sitten Matti kirjoittaa siihen biisin, joka pyritään nauhottamaan heti. Tajunnanvirtaisuus. Spontaanius. Aivovuoto nauhalle. Yhtye tunnetaan erikoisista videoista, joista osan herrat ovat itse tuottaneet, käsikirjoittaneet, ja joskus leikanneetkin. Videot laajentavat kappaleiden maailmaa.

IBE:
Vuonna 1999 syntynyt lahjakkuus on lyhyen uransa aikana vakuuttanut suomirap-fanit ja -vaikuttajat osaamisellaan. Keväällä julkaistulla ”Eurovisioit”-kappaleella, jolla vierali pitkän linjan rap-artisti Kube, on yli puoli miljoonaa kuuntelua ja syyskuussa IBE vieraili JVG:n ”Popkorni”-albumilla. Lokakuussa julkaistu IBE:n artistinimeä kantavan debyyttilevyn punaisena lankana on tunteet ja mielialat. Albumilta löytyy pullistelevaa itsevarmuutta, mutta myös heikkouden tunnustamista, sydänsuruja ja jopa suoranaista murtumista. Toisin sanoen teini-ikäisen miehenalun epälineaarinen kasvutarina. IBE on todennäköisesti ensimmäinen suomeksi räpätty levy, jossa käsitellään näin laajasti tämän päivän nuorten arkista, sosiaalisen median värittämää elämää.

Torstai 29.3.2018
AARNIKOTKAT -EP julkkarit
AIVOVUOTO
IBE
Ovet 21.00
K-18
Korjaamo, Vaunusali / Töölönkatu 51 A, 00250 Helsinki

https://www.facebook.com/aarnikotkat/
https://www.facebook.com/Aivovuoto/
https://www.facebook.com/ibe1999/

Lisätietoja
Paikka : Kulttuuritehdas Korjaamo, Töölönkatu 51 A-B, 00250 Helsinki
Aika : 29.03.2018 - 21:00

Liput ennakko 12€ sis. tiketin palv.maksu / ovelta 14€.
Korjaamolaiset 11€ sis. tiketin palv.maksu / ovelta 13€.
Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.
Tiketti www.tiketti.fi,
Puh. 0600 11616 (1,69€/min+pvm)
Kommentit